Scroll Top
Hakkımızda
Rüyalarınızı Gerçeğe Dönüştürün
EMA İSTANBUL LTD. ŞTİ.
1

Tecrübe ve birikimimizi, toplumsal ve ekonomik yarar sağlayan önemli projeleri içeren farklı iş alanlarına taşıyarak yatırımcı kimliğiyle büyümek. Sektörde öncü olmak ve farklılık yaratmak ilkeleri temelinde şekillenen yatırım politikasını uygulayarak modern teknoloji kullanımı, uzman insan kaynağı, bilgi birikimi çerçevesinde oluşturduğu kurumsal kalite anlayışı ile hizmet vermek. Uzun vadede kârlılığın kaliteden geçtiğinin bilinciyle hareket etmek; her koşulda faaliyet gösterdiği sektörlerin ve ekonominin gelişimine katkıda bulunmak; her yönden anahtar teslim projelerimiz ile güven duyulan bir grup olarak sürdürülebilirliğini sağlamaktır.

Faaliyet gösterilen sektörlerde, ulusal ve uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmetleri ile müşteri odaklılığını daima üst seviyede tutarak; saygın, güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini artırarak sürdürmek ve ulusal ölçekte kazandığı başarıları uluslararası arenaya da taşımak ve büyüme potansiyeli gördüğü iş alanlarının önde gelen isimlerinden olmaktır.

LARABAU GmbH & Co. KG Grubu’nun ana stratejisi, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere temel faaliyet alanı olan inşaat, taahhüt, yapısal tasarım, proje yönetimi, bina yenileme ve temizliğinde ve mimari tasarım sektöründe özellikli konumunu korumak ve güçlendirmektir. Grubun gelişme ve büyüme stratejisi ise, inşaat alanında kazanılan deneyim ve birikimin, ulusal ve uluslararası gelişim fırsatı görülen diğer iş alanlarına yatırımcı kimliğiyle yansıtılması temelinde yapılandırılmıştır.